MEER weten?  06 5110 7400

MEERlogo2016

 

   

KLEURADVIES

  • Mondelinge ideeën en inspiratie
  • Geen keuzestress
  • Kleuren afgestemd op het interieur
  • Duidelijk overzicht voor de schilder

streep

 

 

Wil je de sfeer in je huis veranderen? Of is het gewoon tijd voor een nieuwe laag verf en weet je niet welke kleur geschikt is voor je interieur?

Met het ’kleuradvies’ kom ik bij jullie thuis en gaan we samen aan de slag. Ik neem al mijn kleurwaaiers en stalen mee zodat we ons kunnen verdiepen in nieuwe kleuren en ideeën die passen bij jullie woonwensen. In het kleuradvies wordt er rekening gehouden met de bestaande meubelen, raambekleding, vloer en overige spullen in de ruimte.

Ik maak een uitgewerkt kleurenplan dat bestaat uit een plattegrond én een advies voor de betreffende ruimte(s). In het advies zit een plattegrond met markeringen die corresponderen met de wanden, houtwerk en kleuren van de woning. In een duidelijk overzicht worden de kleuren benoemd waarmee de schilder direct aan de slag kan.

logo farrow and ball  

MEER interieur is officieel Farrow and Ball Colour Consultant. Kies dit speciale advies als je alleen de bijzondere kleuren en patronen van Farrow and Ball wilt gebruiken. 
Meer over het speciale Farrow and Ball Colour Consult lees je hier.


meer interieur laat zien wat uw woning in huis heeft

MEER weten..?

Bel, mail of stuur een bericht zodat we snel van start kunnen gaan.

06 5110 7400
miriam@meerinterieur.nl

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Aanvullende informatie lees je in de privacy policy.